De Boerderij

Het Team

Vader en zoon, Rens en Sebastiaan Kolff, werken met liefde op het eeuwenoude familiebedrijf. De hippe term kringlooplandbouw is hier van toepassing op wat binnen dit bedrijf al van oudsher gebeurt. Dit door de combinatie van akkerbouw en veeteelt en een gezonde dosis boerenverstand.

Gabriëlle van Duffelen is de vrouw van Rens en trotse moeder van drie kinderen; twee volwassen kinderen, Roëla en Toine, hebben het huis al verlaten en van Sebastiaan, de bedrijfsopvolger. De totale content marketing en social media is het werk van Gabriëlle. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de ondersteunende processen binnen het bedrijf.

Team Kolff Vleesvee

Bezoek de boerderij

Ervaar onze boerderij met een leuke en leerzame tour onder leiding van één van onze familieleden. Maak je klaar om naar buiten te gaan!

De tour kost € 20,- per persoon en kinderen tot 8 jaar zijn gratis. Bij deze prijs is koffie/thee/limonade en verse cake inbegrepen.

Een boerderijlunch is mogelijk! Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Wij geven ook presentaties over het bedrijf op een externe locatie. Stel jouw vraag via het contactformulier om een op maat gesneden toepassing te bespreken.

Klik hier voor een afspraak

Onze missie

Jouw eten. Onze missie.
Onze missie is de goed geïnformeerde consumenten toegang te geven tot veilig en ethisch verantwoord voedsel dat ze met vertrouwen kunnen eten. Ons doel is een gezond gevoel te geven over het weloverwogen genieten van onze producten door de directe relatie tussen de consument en de boer.

Vooruitlopend
In 2010 is de omslag gemaakt naar de natuurrassen Blonde d’Aquitaine en Limousin. Dit was een gevolg van de ontwikkeling van reguliere veeteelt naar de prioriteit dierenwelzijn. In 2013 werd onze aanpak bekroond met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. 
Van oudsher wordt de landbouwgrond op authentieke wijze bewerkt. Door het koesteren van de grond is het bodemleven divers en ontzettend rijk. Cruciaal voor de bodemfuncties en vruchtbaarheid van de grond. 
Het eten op tafel brengen is meer dan een bedrijf voor ons. Het is een persoonlijke aanpak en verantwoordelijkheid die wij zeer serieus nemen!

Onze principes

Trouw blijven aan onze missie
De dieren moeten hun natuurlijke instinctieve gedrag kunnen uiten door ruime stallen of buiten te leven.

Regeneratieve landschappen bouwen die CO2 reduceren, optimaal zuurstof leveren, schoon water opnemen en de biodiversiteit vergroten. Kwaliteitsvlees met een lage footprint.

Landbouwpraktijken die positieve sociale en economische gevolgen hebben voor onze buren en regio.

Opendeurbeleid
Wij nodigen de consument uit om onze boerderij te bezoeken waarbij camera’s en vragen welkom zijn. Je kunt je vragen ook online stellen. Deze beantwoorden wij dan persoonlijk via een live verbinding. 

Geen trucs
Het is onze wens om vertrouwen op de lange termijn te verdienen door eerlijk te zijn over onze werkwijze en keurmerken. 
Het gaat ons niet om bedrijfsgeheimen of successen voor onszelf te houden maar willen de kennis en ervaring graag delen.